Het Dorpshuis de plek voor de participerende dorpsbewoners

Slaapplaats tijdens de Vierdaagse Nijmegen

Slaapplaatsen nodig tijdens de Vierdaagse Nijmegen 2017? U kunt vierdaagse-logo-300x300dit jaar wederom terecht bij het Dorpshuis Heilige Landstichting, waar slaapplaatsen worden gecreëerd voor zo’n 60 wandelaars. Het dorpshuis ligt in een bosrijke en rustige omgeving en is van alle faciliteiten voorzien om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Het dorpshuis wordt gedurende 6 dagen omgetoverd tot een gezellige huiskamer en een goed restaurant met sfeervol terras waar u zich helemaal kunt opladen voor de volgende dag.

 

 

 

’t Zaaltje en de Bosduivel

Dorpshuis Heilige Landstichting bestaat uit 2 slaapzalen. Er wordt een indeling gemaakt op basis van de afstand die u loopt. Dat heeft als voordeel dat de wandelaars die later starten geen last hebben van degenen die eerder moeten opstaan. Het is natuurlijk altijd mogelijk om daar uitzonderingen op te maken indien u met een groep komt en graag bij elkaar wilt liggen.

Eten, drinken en ontspannen

eten-drinken-en-ontspannenDe inspanning die u levert tijdens de vierdaagse vraagt om extra brandstof. Uw gastheren en -vrouwen bestaan uit een professionele kok en horecamedewerkers die samen zorg dragen voor gezond en vooral lekker eten. Alles wordt elke dag vers bereid om de kwaliteit te waarborgen. Naast de standaardmaaltijden worden ook diverse hapjes aangeboden. Tijdens het eten kunt u genieten van kwaliteitswijnen en speciale bieren. Of wat dacht u van een lekkere smoothie met vers fruit en groente. Dit jaar wordt het in en rondom het dorpshuis voor de wandelaars, maar ook voor buurtbewoners een gezellig samenzijn met heerlijk eten, drinken en ontspanning!

Programma

Het dorpshuis ligt in een rustige, bosrijke omgeving. Wij hechten veel waarde aan de rust in het dorpshuis voor u en de omwonenden. Wel zo fijn, omdat het natuurlijk in de ochtend weer vroeg dag is. Op maandag t/m donderdagavond is de bar en keuken daarom om 22:00 uur gesloten. Op zondagavond nodigen wij u uit om de week te openen met een gezellige avond met hapjes en muziek. Op vrijdagavond organiseren wij een heerlijke BBQ en een klein feestje ter afsluiting van een mooie week.

Massage

massageOok dit jaar is er de mogelijkheid om u te laten masseren. Om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen kunt u van tevoren aangeven of u daar gebruik van wilt maken. De massage kost € 15,- per kwartier. U kunt, nadat u de overnachtingen heeft geboekt, een mailtje sturen naar info@terwisse.nl om de massage(s) te reserveren.

 

 

Reserveer op tijd!

Elk jaar komen er meer aanvragen dan er plaatsen zijn dus reserveer op tijd. Alle reserveringen gaan dit jaar via een nieuw systeem zodat u meteen kunt boeken en verzekerd bent van een plaats. Bent u niet in de gelegenheid om online te reserveren, stuur gerust een mailtje naar info@terwisse.nl of neem telefonisch contact via 06-15003909 met Rob Terwisse.

U kunt direct reserveren via deze link:

Prijzen 2017

5 dagen € 275,- p.p.
(maandag t/m zaterdag)

1 dag extra € 40,- p.p.
(zondag)

Inclusief

– Slaapplaats met beddengoed voor vijf nachten, voor de periode van maandagmiddag inclusief lunch (als u vóór 13.00 uur aanwezig bent) t/m zaterdagochtend inclusief afscheidsontbijt. De prijs blijft hetzelfde als u vrijdag vertrekt of als u uitvalt tijdens de mars.
– Gelegenheid om te douchen.
– Dagelijks ontbijt, lunchpakket (zelf samen te stellen) met melk of karnemelk voor onderweg en een 3 gangen diner, aanvang rond 18.00 uur.
– Het is dit jaar ook weer mogelijk om op zondag te komen. Voor de zondagnacht inclusief diner betaalt u € 40,- p.p. extra.

NB. De prijzen zijn in 2017 gestegen t.o.v. voorgaande jaren. Daar krijgt u veel voor terug! De grootste verandering is de kwaliteit van de catering. Wij zien het als onze belangrijkste taak om u elke dag weer uitgerust en zo fit mogelijk aan een nieuwe dag te kunnen laten beginnen.

Het 4daagse team

Rob Terwisse en Jeroen van Oudvorst: Event managers 4-daagse project

Gerard Scheenstra: Bestuur zaaltje

 

Overige info

Adres

Dorpshuis Heilig Landstichting
Carmelstraat 2
6564 AH Heilig Landstichting

Contact

Rob Terwisse
Terwisse Producties
t 06-15003909
e info@terwisse.nl

Vervoer

De bushalte ligt op ongeveer 3 minuten lopen van Dorpshuis ’t Zaaltje en brengt u tot op ongeveer tweehonderd meter van de startplaats van de Vierdaagse.

9292
breng

Parkeren

Om parkeeroverlast te voorkomen verzoeken wij deelnemers om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te komen. Indien u met eigen vervoer komt graag even afstemmen waar u uw auto het beste zou kunnen parkeren.